Hey daar lovebirds! Tijd om jullie trouwdromen waar te maken en dat doen we in stijl... op het strand! Yep, je leest het goed, bij de nieuwste strandclub van Zeeland.

Beeld je in: je voeten zakken weg in het zand terwijl je naar het altaar wandelt met je liefste aan je zijde. Het geluid van de golven op de achtergrond, de zon die schijnt, en alle ogen gericht op jullie... perfectie, toch? Na de "Ja ik wil" is het tijd om te smullen van een heerlijk diner. En de zonsondergang? Die maakt het plaatje helemaal af terwijl jullie proosten op jullie nieuwe avontuur. En dan... FEEST! Dans de nacht weg onder de sterren, met het geluid van de branding als jullie DJ. Het wordt een feest om nooit te vergeten! Jullie perfecte dag aan zee wacht op jullie!

Officiële trouwlocatie

Niet alleen voor het feest na het 'ja'-woord, maar ook voor de daadwerkelijke trouwplechtigheid zijn jullie bij Strandclub Horizon aan het juiste adres! Wist je dat onze locatie een officiële trouwlocatie is van de gemeente Schouwen-Duiveland? Dat betekent dat de trouwambtenaar jullie ceremonie op onze prachtige locatie kan leiden. En het beste gedeelte? Na de plechtigheid kunnen jullie meteen doorgaan naar de receptie, het diner en het feest. Alles op één plek, wel zo gemakkelijk en gezellig! Of jullie nu dromen van een ceremonie binnen of onder de stralende zon buiten met je voeten in het zand, wij passen de opstelling volledig aan jullie wensen aan. Laat ons jullie helpen met ideeën en mogelijkheden om deze ceremonie onvergetelijk te maken! Bij Strandclub Horizon streven we ernaar om alles te bieden wat je mag verwachten van de perfecte trouwlocatie. Laten we samen werken aan het creëren van jullie droombruiloft!

Overheerlijk diner

Een onvergetelijke gelegenheid verdient een onvergetelijk diner, en bij ons zijn jullie de chefs van jullie eigen feestmaal! Of jullie nu dromen van een standaard menu, een uitgebreid buffet of een gezellige barbecue, wij hebben alles om jullie smaakpapillen te betoveren. In ons trouwboek staan alle details, maar we gaan verder dan dat – we willen dat jullie de regie hebben over het perfecte menu. Aanpassingen, uitbreidingen of speciale gerechten die jullie hart sneller doen kloppen, bespreken we graag persoonlijk. Het wordt een diner dat volledig past bij jullie unieke smaak en stijl. En wat dachten jullie van een barbecue? Een luxueuze eetervaring waarbij jullie gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten terwijl ze gezellig staan of zitten. Vanaf 35 personen stellen we onze arrangementen graag voor jullie samen. Verwacht een culinair hoogstaand menu, geserveerd aan prachtig gedekte tafels die perfect bij jullie passen. Wij denken aan alles, inclusief seizoensgebonden producten, om een voorstel te doen dat niet alleen past bij het moment van het jaar, maar ook bij al jullie persoonlijke wensen. In het weddingbook hebben jullie alvast een voorproefje van onze keuzemenu's, buffetten en heerlijke receptiehapjes. Laat het watertanden beginnen!

Feestavond

Na een heerlijk diner is het tijd om met de voetjes van de vloer te gaan. Wij zorgen voor een spetterende feestavond. Een avondfeest is de kers op de taart, een afsluiting van de dag, alle plechtigheden zijn achter de rug dus het feest kan eindelijk beginnen! De eerste dans is voor het verse bruidspaar, daarna barst het feest los. Geniet tijdens het feest van onze overheerlijke hapjes en drankjes. Tijdens dit feest zal jullie niets ontbreken. Adviseren op het gebied van entertainment doen wij graag! Jullie hebben de mogelijkheid om een DJ te boeken die aansluit op jullie gewenste muziekstijl. Kosten voor het inhuren van een DJ, met de daarbij behorende apparatuur, zijn voor eigen rekening. Uiteraard is het ook mogelijk om een live-band te boeken.

Bruidssuite

Wil je dag in stijl afsluiten? Nadat jullie de gasten hebben uitgezwaaid kun je overnachten in onze romantische bruidssuite inclusief bubbelbad, inloopdouche en infraroodcabine. Op Strandpark De Zeeuwse Kust bevindt zich Hotel De Zeeuwse Kust met 40 hotelkamers, waar uiteraard uw gasten ook van harte welkom zijn om te blijven overnachten na het grote feest. De luxe suites zijn sfeervol ingericht voor 2 personen met schuifdeuren naar het balkon. De kamer beschikt over een tweepersoons boxspringbed en een open keuken. In de ruime badkamer vind je een bubbelbad, inloopdouche en infraroodcabine voor een heerlijke wellness avond. Na zo'n drukke maar ontzettend leuke dag, samen nog even met een fles bubbels nagenieten en wegdromen in onze romantische suite? Dat is bij ons zeker mogelijk! Na een geweldige overnachting staat in de ochtend een heerlijk ontbijt voor jullie klaar in jullie hotelsuite, waar je in rust kunt ontbijten op de kamer met het aangelegen terras.

Weddingbook