Feestelijke gelegenheden

Bij Strandclub Horizon ben je aan het juiste adres voor allerlei feestelijke gelegenheden, zoals familiefeesten, reünies, personeelsfeesten, verjaardagen of gezellige diners.

Of je nu houdt van een uitgebreide lunch, een simpel diner, of een buffet, bij ons kun je samen met de kok een menu samenstellen dat precies past bij jouw wensen en budget. Laat je verrassen door heerlijke hapjes tijdens een borrel, allemaal op maat gemaakt voor jouw speciale gelegenheid.

Vul onderstaand contactformulier in, bel naar +31 (0)111 - 46 24 24 of stuur een e-mail naar info@strandclubhorizon.nl

Unieke feest locatie

Strandclub Horizon is dé unieke feestlocatie in Renesse. Onze faciliteiten zijn geschikt voor alle leeftijden, met een sfeervol restaurant, een knusse openhaard en een ruim buitenterras dat de perfecte setting biedt voor elk feest. Ook aan de kinderen is gedacht, zodat het hele gezin kan genieten.

Of je nu kiest voor een smaakvol diner of een gevarieerd buffet, een ontspannen borrel met heerlijke hapjes of een spetterend feest met een DJ of live band, bij Strandclub Horizon zijn de mogelijkheden eindeloos. En als de zon schijnt, waarom dan niet genieten van een gezellige barbecue in de frisse Zeeuwse buitenlucht na een lange zomerdag?

Menu's & Buffetten

Vraag een offerte aan

via onderstaand formulier