Bij Strandclub Horizon ben je aan het juiste adres

familiefeesten, reünies, personeelsfeesten, verjaardagen

Wauw, dat klinkt als de ultieme feestervaring bij Strandclub Horizon! Of je nu een te gek personeelsfeest op het strand wilt organiseren met allerlei leuke activiteiten overdag, een familiereünie waar 's avonds een live band voor de perfecte sfeer zorgt, of een groots jubileumfeest waarbij je de hele strandclub afhuurt en een geweldige DJ de dansvloer laat ontploffen, wij hebben het allemaal in huis.

Bij ons is werkelijk alles mogelijk, en we staan te popelen om met jou mee te denken en al je ideeën werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om de aankleding, het entertainment, de catering of andere specifieke wensen, wij zorgen ervoor dat jouw evenement tot in de puntjes is verzorgd. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet dansen op het strand met de zee als achtergrondgeluid?

Laat ons weten wat je in gedachten hebt, en we gaan samen aan de slag om er een onvergetelijk feest van te maken. Strandclub Horizon is er helemaal klaar voor om jullie speciale gelegenheid naar een hoger niveau te tillen. Cheers op geweldige feesten en onvergetelijke momenten!

Vul onderstaand contactformulier in, bel naar +31 (0)111 - 46 24 24 of stuur een e-mail naar info@strandclubhorizon.nl

Menu's & Buffetten

Vraag een offerte

of vrijblijvend gesprek aan!