Trouwen aan zee

Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Opzoek naar de perfecte locatie?

Bij Strandclub Horizon kunnen we niet wachten om jullie liefdesfeest tot in de puntjes te regelen. Get ready voor een dag vol liefde, lachen en onvergetelijke vibes!

Beeld je even in: het geluid van de golven op de achtergrond, je tenen in het zand, en jawoord zeggen met de zonsondergang als decor. Klinkt als een droom, toch? Bij ons kan deze droom werkelijkheid worden. Onze trouwspecialisten zijn er om met jullie te brainstormen over alle te gekke mogelijkheden. Of jullie nu gaan voor een relaxte ceremonie op het strand of een knallend feest in onze strandclub, we got you covered.

Helaas kunnen we geen bruiloften hosten tijdens de zomervakantie of op feestdagen. Ik snap dat die momenten superpopulair zijn! Maar no worries, laten we samen kijken naar andere data die wel werken.

Vier je mooiste dag bij Strandclub horizon!

Trouwen met de voetjes in het zand in een sfeervolle ambiance! Wij zorgen er voor dat de dag geheel naar jullie wensen en op maat ingevuld wordt! Wij zullen je van binnenkomst tot aan het vertrek volledig in de watten leggen, jullie hoeven alleen maar te genieten....

Toosten met een glas prosecco en een prachtige bruidstaart, om vervolgens te genieten van een heerlijk menu of buffet dat samen met onze chef-kok wordt samengesteld naar uw wensen. Na het diner kun je de avond afsluiten met een spetterend feest dat volledig verzorgd wordt met heerlijke (amuse) hapjes en drankjes.

Trouwen aan zee

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte op maat, kun je contact opnemen via info@strandclubhorizon.nl. Wij kijken er naar uit jullie een onvergetelijke dag te bezorgen!

Weddingbook