Ik ben opweg naar de Horizon

Strandclub Horizon

Hongerig geworden van een dagje strand of een pittige wandeling door de duinen? Kom dan naar Strandclub Horizon! Het gehele jaar door vind je hier authentieke gezelligheid, een menu vol overheerlijke seizoensproducten en een prachtig uitzicht over de Noordzee en het strand van Renesse.

Strandclub Horizon is elke woensdag t/m zondag geopend van 11:00 tot 20:00 uur.

Bekijk ons menu

Hondvriendelijk
Het hele jaar geopend
Verhuur objecten
Strand speelgoed
Ontbijt aan de Zeeuwse Kust

Ontbijt aan de Zeeuwse Kust

Heeft u zin in een heerlijk ontbijtje met een prachtig uitzicht over Noordzee, dan zit u bij ons aan het goede adres! Geniet onder andere van heerlijke pancakes, Acai bowl en verschillende smoothies!

De Horizon wacht op je!

De Horizon wacht op je!

Iemand verassen met een leuk cadeau? Op Strandclub Horizon verkopen wij cadeaubonnen en verschillende cadeau artikelen om iemand mee te verassen!

High Sea

High Sea

Genieten van heerlijke schaal -en schelpdieren, zoals gamba's, oesters, langoustines, mosselen, garnalen en een kreeft! Om het gerecht zo vers mogelijk te houden, vragen wij je dit minstens één dag van te voren te reserveren!

Werken op het strand!

Wat ga jij doen tijdens de zomervakantie? Lekker aan het strand liggen of werken? Hoe mooi zou het zijn als je geld kunt verdienen op het strand… Dat klinkt toch als dubbel genieten?! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en klantvriendelijke collega’s om ons gezellige team te versterken! Ga aan de slag op Strandclub Horizon, terwijl je van de zon geniet!  Meer weten of direct solliciteren? Stuur een mail naar info@strandclubhorizon.nl

BLØF - Horizon