Ik ben opweg naar de Horizon

Strandclub Horizon

Hongerig geworden van een dagje strand of een pittige wandeling door de duinen? Kom dan naar Strandclub Horizon! Het gehele jaar door vind je hier authentieke gezelligheid, een menu vol overheerlijke seizoensproducten en een prachtig uitzicht over de Noordzee en het strand van Renesse.

Strandclub Horizon
Strandclub Horizon is helaas gesloten tot het voorjaar 2023!

Bekijk ons menu

Hondvriendelijk
Het hele jaar geopend
Verhuur objecten
Strand speelgoed
Ontbijt aan de Zeeuwse Kust

Ontbijt aan de Zeeuwse Kust

Heb zin in een heerlijk ontbijtje met een prachtig uitzicht over Noordzee, dan zit je bij ons aan het goede adres! Geniet onder andere van heerlijke pancakes, Acai bowl en verschillende smoothies!

Werken op het strand

Werken op het strand

Wat ga jij doen tijdens de zomervakantie? Lekker aan het strand liggen of werken? Hoe mooi zou het zijn als je geld kunt verdienen op het strand… Dat klinkt toch als dubbel genieten?! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en klantvriendelijke collega’s om ons gezellige team te versterken! Ga aan de slag op Strandclub Horizon, terwijl je van de zon geniet! Meer weten of direct solliciteren? Stuur een mail naar info@strandclubhorizon.nl

De Horizon wacht op je!

De Horizon wacht op je!

Iemand verassen met een leuk cadeau? Op Strandclub Horizon verkopen wij cadeaubonnen en verschillende cadeau artikelen om iemand mee te verassen!

BLØF - Horizon